Căi rulare

Terra Parts & Machinery SRL® vă pune la dispoziție o gamă diversificată de răspunsuri în ceea ce privește căile de rulare pentru utilajele de construcții. Orice tip de utilaj dețineți sau orice tonaj ar avea acesta, firma noastră vă oferă soluția potrivită și viabilă pentru solicitările dumneavoastră. Colaborăm cu firme producătoare la nivel internațional pentru a asigura cel mai bun raport calitate/preț.

Amintim câteva din produsele comercializate : șenile cauciuc, șenile și lanțuri metalice, întinzătoare șenile, roți motrice șenile, role șenile, roți de ghidaj șenile, hidromotoare și reductoare de marș. Oferim soluții de piese originale, dar și de producător cu garanție și postgaranție. Oferim soluții de service pentru montaj și colaborăm cu firme specializate în domeniu, pentru a ne asigura că veți beneficia de produsele noastre cât mai mult timp. Vă stăm la dispoziție cu toate informațiile necesare.

Slider
Senila cauciuc

Șenile cauciuc

Senile cauciuc utilaje construcții - mini excavatoare , mini încărcătoare tip Bobcat®. Șenile de cauciuc orice dimensiune pentru utilaje construcții - Cat® , Komatsu®, Case®, Volvo®, Jcb®, Takeuchi®, Bobcat®, Hitachi® etc. Disponibile orice dimensiune cu livrare imediata. Senile excavator.

Lanturi senile excavator

Șenile și lanțuri metalice

Senile si lanțuri metalice excavatoare si buldozere Cat®, Jcb®, Komatsu®, Case®, Volvo®, Liebherr®, Doosan® , Hitachi®, Samsung® , New Holland®, Kobelco®, O&K ®etc. Papuci senila excavatoare si buldozere. Senile cauciuc si senile excavator.

Intinzatoare excavatoare

Întinzătoare șenile

Întinzătoare senile metalice si senile de cauciuc pentru utilaje de constructii - Jcb®, Cat®, Komatsu®, Case®, Hitachi®, Liebherr®, Volvo®, Doosan®, Samsung®, Kubota®, Yanmar®, Takeuchi®, Kobelco®, New Holland®, Hyundai® . Întinzătoare senila excavatoare si mini excavatoare . Senile excavator.

Roata angrenare senila

Roți motrice șenile

Roata motrica șenile metalice și șenile cauciuc pentru excavatoare, mini excavatoare , buldozere, mini încărcătoare. Senile cauciuc si senile excavator.

Rola Ghidaj senila

Role șenile

Role susținere și ghidaj șenila pentru excavatoare , buldozere, mini excavatoare . Comercializam role susținere și ghidaj pentru orice tip de utilaj de construcții.

Roata de ghidaj senila

Roți de ghidaj șenile

Roata ghidaj șenila pentru excavatoare , buldozere, mini excavatoare , mini încărcătoare .

Vă stăm la dispoziție în cazul în care nu ați găsit încă soluția ideală sau produsele dorite în cadrul magazinului nostru | CONTACT