Slider

DESPRE TERRA PARTS & MACHINERY ® 

Terra Parts & Machinery SRL®  este o companie a cărui domeniu principal de activitate este comercializarea pieselor și accesorilor pentru utilaje teraserie de construcții, utilaje agricole, utilaje forestiere și camioane. Totodată vă punem la dispoziție o gamă variată de utilaje noi și second din sectorul construcțiilor, agricole, forestiere și întreținere municipală.
Datorită resurselor de care dispunem și a cunoștințelor noastre, compania noastră oferă consultanță și suport tehnic pentru problemele pe care le întâmpină clienții noștri, atât în ceea ce privește aprovizionarea corespunzătoare a pieselor cât și suport service.

Misiunea noastră este să oferim cele mai bune soluții atât tehnice cât și practice, clienților care doresc o aprovizionare constantă și de calitate a pieselor și serviciilor necesare utilajelor terasiere, agricole, forestiere și camioanelor.

Ce ne diferențiază?

Promptitudinea este o caracteristică de bază a companiei noastre. Cunoaștem nevoile imediate ale clienților noștri, dar și beneficiile serviciilor noastre, astfel că dispunem de parteneriate cu servicii de curierat rapid pentru a distribui orice produs în toate regiunile din România. Ne orientăm și câtre țările internaționale, astfel că livrăm piese și accesorii în afara spațiului românesc pentru a satisface un segment cât mai mare de clienți. Pe lângă distribuirile directe de la partenerii noștri, Terra Parts & Machinery SRL® oferă servicii de livrări prin sistem de grupaj direct la sediul clientului sau la sediul companiei noastre, urmând a fi distribuite mai departe către clienți.

Calitate și rezistență

Servicii tehnice

Promptitudine si seriozitate

Consultanță și soluții optime

Terra Parts & Machinery ® vă invită să parcurgeți magazinul nostru online pentru a identifica toate produsele și serviciile de care aveți nevoie.

Echipa Terra Parts & Machinery SRL® vă stă la dispoziție în cazul în care nu ați găsit încă soluția ideală sau produsele dorite în cadrul magazinului nostru. Vă invităm să ne contactați prin metodele de contact de la secțiunea contact.

Cu cine lucram?

Colaborăm cu furnizori și producători internaționali de piese de schimb și atașamente pentru mașini de construcții. Avem si furnizori si producatori din Romania, ceea ce ne permite sa oferim o mare varietate de produse si piese - utilaje de constructii, tractoare agricole, utilaje forestiere.

Slider

Terra Parts & Machinery Srl® nu este distribuitorul autorizat al nici uneia din marcile de mai sus, ele fiind folosite doar cu titlu de prezentare, iar toate drepturile asupra lor revin apartinatorilor acestora.

Vă stăm la dispoziție în cazul în care nu ați găsit încă soluția ideală sau produsele dorite în cadrul magazinului nostru | CONTACT