Motoare utilaje

Terra Parts & Machinery SRL® vă pune la dispoziție cele mai bune soluții pentru „inima” utilajului dumneavoastră – motorul. Deținem parteneriate puternice cu firme consacrate în domeniul motoarelor noi, recondiționate la standardele producătorului și motoare second. Acoperim gama de motoare pentru : utilaje de construcții, utilaje agricole și camioane. Oferim cele mai bune soluții și beneficii clienților noștri în ceea ce privește calitatea, termenul de livrare, termenul de garanție și post garanție.

Slider

Vă oferim sfaturi care vă pot ajuta să faceți alegerea corectă în funcție de necesitățile dumneavoastră, bugetul alocat, dar și în ceea ce privește montarea motorului pe utilaj. Pașii care trebuie respectați și ce proceduri, pentru a ne asigura că beneficiați de o exploatare adecvată a motorului, pe o perioadă cât mai îndelungată. Vă invităm să ne contactați pentru a stabili care sunt cele mai bune soluții pentru dumneavoastră. Va garantam ca vom furniza soluții competitive pentru achiziționarea motorului dorit.

https://lajumate.ro/cont/anunturi.html?page=4&q=

Printre mărcile de motoare utilaje comercializate amintim: Isuzu®, Kubota®, Deutz®, Yanmar®, Volvo®, Caterpillar®, Komatsu®, Cummins®, Hatz®, Man®, Mercedes®, Perkins®, DieselMax Jcb® ,  Lister Peter®, Detroit Diesel®, Hanomag®, Iveco®, Daf®, Scania®, Mitsubishi®, John Deere® etc. Comercializam piese pentru motoarele menționare mai sus. Oferim soluții de recondiționare completa a motorului dumneavoastră. Toate lucrările de reparație sunt susținute de experiența noastră și a partenerilor,  cu o garanție pe măsura .

Motoare noi

Motoare utilaje construcții

Terra Parts & Machinery Srl® va pune la dispoziție motoare noi pentru utilaje de construcții - Cat®, Komatsu®, Volvo®, Case®, Jcb®, Liebherr®, Hitachi®, Samsung®, Doosan® , Bobcat®, Bomag®, Hamm®, Wirtgen®, New Holland®, Kobelco®, Terex®, Merlo®, Manitou®, Vogele®, Dynapa®c, O&K® , etc. Motoare noi vin însoțite de garanție 12 luni .

Motoare utilaje agricole

Terra Parts & Machinery Srl® va pune la dispoziție motoare noi pentru utilaje agricole - John Deere®, Case IH®, Deutz Fahr®, Fendt®, Massey Ferguson® , New Holland®, Fastrac JCB® , Kubota, Yanmar®, și multe alte mărci . Toate motoarele noi vin însoțite de garanție de 12 luni .

Motoare camioane

Motoare camioane

Terra Parts & Machinery Srl® va pune la dispoziție motoare noi pentru camioane - Daf®, Iveco®, Man®, Mercedes®, Volvo®, Scania® , Renault®. Motoarele noi vin însoțite de garanție 12 luni .

Motoare reconditionate

Motoare recondiționate

Terra Parts & Machinery Srl® vine întâmpinarea dumneavoastră cu motoare recondiționate de partenerii noștri externi , sau motoare recondiționate de partenerii noștri interni. Avem posibilitatea de a va livra motor gata recondiționat de pe stoc , sau stocurile partenerilor externi . Totodată va putem oferi soluția în a recondiționa motorul dumneavoastră la parametrii unui motor nou. Fie ca aveți nevoie un motor recondiționat pentru utilaj de construcții , utilaj agricol sau camion - la noi găsiți mereu soluția potrivita . Va invitam sa ne contactați sa discutam soluția potrivita.

Motoare second

Motoare second

Terra Parts & Machinery® va oferă motoare second potrivite bugetului dumneavoastră. Știm ca în unele situații valoarea utilajului nu justifica achiziția unui motor noi , sau recondiționat. Sau momentul financiar nu este cel propice , și de aceea va oferim soluții de motoare second la preturi corecte. Motoare second utilaje construcții , utilaje agricole și camioane .

Vă stăm la dispoziție în cazul în care nu ați găsit încă soluția ideală sau produsele dorite în cadrul magazinului nostru | CONTACT